WWW.JagtDanmark.DK har solgt over 70.000 jagtvåben, over 100.000 kikkerter og 50 mill patroner, hertil jagtudstyr til hele landet.

JAGT DANMARK A/S - oplevevelser til jægere i hele verden

 

 

 

info@skov-til-salg.dk

www.jagtdanmark.dk 


TIL SALG.

 

  

se www.jagtdanmark.dk  her 

 

I dag er JagtDanmark A/S leverandør via internettet detail og leverer endvidere en gros. Ekspedition foregår som i en vanlig forretning, blot PÅ INTERNETTET.

Det afskærer en del kunder, men fremtiden synes at bevæge sig mod firmaets ide, der ses i mange brancher.

 

JD har gennem tiden solgt over 70.000 våben, dobbelt så mange kikkerter og millioner og atter millioner af patroner. Det forholder sig nærmest til at alle har en eller anden mening eller kendskab til JD. At kende firmaet er stor værdi især på internettet, og de gamle kunder holder stadig af firmaet. De savner snakken i forretningen, men besøger flittigt hjemmesiden der har ca. 7000-8000 besøg pr. måned og over 100.000 hits og der læses 4-600.000 bits på siden.

 

JD er derfor en kendt markedsaktør og det er naturligt at forespørge JD om priser m.m.. Det at få kunderne til at købe samt levering trænger til en opgradering for at opnå de gode resultater, men der arbejdes med flere aktive tiltag der vil øge kundeservicen og købetrangen væsentligt. De daglige aktiviteter holdes på laveste niveau, hvilket er synd, da mulighederne ligger klar til brug.

 

 

Firmas historie

 

Jagtimport Lageret Danmark A/S er grundlagt i 15. august 1979 af Carl Szabad (CS), da CS forlod Seeland A/S efter 4 års kompagniskab i dette grossistfirma.

 

Postordre ideen og samarbejde med Frankonia lokkede, og blev hurtigt en realitet. Samarbejdet med Frankonia Jagd i Tyskland har været en rød tråd gennem hele firmaets levetid – kæmpe katalog der tilbydes danske kunder. Mens resten af branchen, med kun en eller to undtagelser, er gået konkurs, fusioneret, lukket, solgt, overført til ny ejer og med krumspring der kan undskylde elendig økonomi, er JD uændret fra første færd med sammen reg nr. og uændret ejerforhold, - imponerende, men noget der til dels skyldes det gode og frugtbare samarbejde med Frankonia kombineret med fornuftige forretningsprincipper.

 

Branchen pressede hårdt fra starten på for at JD skulle åbne detailforretning, med en forretning kom flere indtil 1995 med 5 forretninger, og heraf afledt misundelse og ganske voldsom modstand fra branchen. Infrastrukturen og den relativt lave fortjeneste sammenholdt med internettets større og større betydning resulterede i, at afdelingerne blev lukket med en om året indtil 2001.

Tilbage var JD i Kvistgård.

Naturligvis var det en tilbagegang i omsætning, men samtidig en øget fortjeneste, og langt mindre administration.

Da CS blev tilbudt en stor sum for ejendommen i Kvistgård, var beslutningen let med at lukke sidste forretning og fremover være 100 % på internet baseret fra 1-4-2006.

 

 

 
 

Køber, partner, kronprins

 

En aktiv partner der står for detaildelen, internetsalg og drift, med CS som sparringspartner, medaktionær og brugbar til alle former for afløsning og know how med udenlandske forretningsforbindelser. Branchen er ikke ufarlig. Og mange formuer er sat til ved ufornuft gennem tiden.

 

 

Virksomheden kan sælges i dele og tilpasses en seriøs købers behov for fremtidige gode levevej

  

Værdier i firmaet
Varelager                         

Goodwill, edb-systemer, agenturer, kunder                       

Indretninger                                                                                                                   

I alt værdier                                                                    3,000.000


Bygninger                                                                      3,500.000


Salgspris DKK  6,5 mill
 

Prisen kan reduceres ved køb uden bygninger, dele af varelager efter forhandling.


SALG GRUNDET GENERATIONSSKIFTE.

TILBUD ØNSKES FOR HELT ELLER DELVIS OVERTAGELSE.

 

Salgspris fordeling udbetaling kan aftales under salgsforløbet, hvor en del financiering kan finde sted mod passende sikkerhed.

 

Salgsprisen kan betales helt eller delvist i andre værdier, som fast ejendom el.l. Ligeledes er ejer åben for andre forslag til overtagelse med partner eller lignende.

 

 

 

 

 

Store fremtidsmuligheder.

 

Internet

Der skal laves en forbedret internetside, med de enkelte varer præsenteret, der er mange ideer, og der bør kunne sælger annonceplads på siden så siden betaler sig selv. Der er mange og spændende tiltag hvorfor også de enkelte medarbejdere skal kunne arbejde direkte på siden. Siden bør holdes opdateret, og fornys løbende med nye ideer og aktiviteter. Potentialet er enormt også i udlandet – gennem årene har vi solgt til hele verden, og i dag er mulighederne større end før.

 

 

Detailsalg

 

Forretning kan igen overvejes. Markeder, udstillinger, showbus m.m. Forretning i de øvrige skandinaviske lande.

 

Engroshandel - import

 

JD har altid solgt en gros til kollegaer – dette kan udbygges også i de øvrige skandinaviske lande.

Branchen nærmest skriger efter en grossist til – de gamle er arrogante, langsomme og mest af alt uopfindsomme. Mange kunder venter.

 

Politi, militær, law-enforcement.

 

Et voksende område hvor der er gode muligheder. JD er nato godkendt som leverandør med leverandørkode.

 

Salgsproces.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet diskret, ligesom dette fordres af interesserede.

 

Alle henvendelser med kapitalgrundlag under 1 mill frabedes medmindre helt specielle årsager taler herfor.

 

Henvendelse ;


 

Augustenborg Gods

Augustenborg,  2556 Mjölkalånga, S-28291 Tyringe

+46 4515-0045

Bybjergvej 15  DK-3060 Espergærde 

+45 4913-9658

Fax +45 4913-8035  Tel +45 4913-9658 Mobil  +45 2845-9611info@skov-til-salg.dk